header TLS
 
 
 

Nieuws

RUD Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
s

ssss

ketting

 

ketting

ketting


Package Control (Nederland) BV is ruim 20 jaar importeur van RUD Ketten: de nummer 1 in hoogwaardige hijsmiddelen en aanslagpunten.

In de pdf RUD infobladen vindt u een overzicht van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Hieronder alvast de onderwerpen.

ICE CURT-Spanner - De nieuwe ICE CURT-Spanner is weer 1 van de innovaties van RUD. Deze robuuste uitvoering met diverse aansluitmogelijkheden met vergrendelmogelijkheid.

ICE_Spanner

IAGH-Zelfsluitende haak, IVH-Inkorthaak en de VVH-Inkorthaak. - Vernieuwde zelfsluitende haak en inkorthaken uit het ICE grade 120 en VIP Grade 100 programma. Bekijk de pluspunten in de bijlage.

autom ivh vvh

 

Lasbaar Hijs- en Sjoroog VRBS FIX - De VRBS FIX is verbeterd op diverse punten, waaronder de doorlopende lasnaad.

vrbs

VWBG: Van Grade 80 naar Grade 100VWBG - De vertrouwde WBG kogelgelagerde hijsogen zijn opgewaardeerd naar Grade 100 VIP. Hierdoor kunnen er tot M150 nog hogere lasten getild worden in alle richtingen!

 

PSA-VRS

PSA-VRS en PSA RVS - Voor persoonsbeveiliging heeft RUD de PSA aanslagpunten ontwikkeld conform de richtlijnen voor Persoonlijke bescherming.

 

 

 

 

 

 

Mocht u een prijsopgave of aanvullende informatie wensen, dan staan wij u graag te woord middels de bekende kontaktgevens.

Met vriendelijke groet,
Package Control Nederland BVLeveringen vanaf €500,- netto faktuurwaarde worden franko in Nederland geleverd.
Wij rekenen geen administratie- of kleine orderkosten.


U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Package Control (Nederland) BV en/of Transport Load Systems BV. Hiermee willen wij u informeren over nieuws op het gebied van acties, evenementen en laatste ontwikkelingen binnen ons leverprogramma. Wij willen beslist niet als ongewenste e-mail bezorger overkomen. Mocht u dit wel zo ervaren, dan kunt u zich afmelden middels de link onderaan deze e-mail of door te reageren op deze e-mail.

Wilt u een collega of iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief vul dan
de gegevens in op de website.

dpp

 

 

 

 

 

 

gg

gg

 


 


 

 

 

 

 

 

iiii


Telefoon: +31 (0)183-443 700 - Fax: +31 (0)183-443 833